Сміливі політичні рішення, допомога Миколаївщині та єдність в принципах: Замазєєва розповілао про роботу у Конгресі Ради Європи

Голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва працює у складі української делегації на Конгресі Ради Європи у Страсбурзі.

Про це Ганна Замазєєва написала на своїй сторінці у Facebook.

— Країна-агресор продовжує чинити воєнні злочини на території України всупереч усім можливим законам та «розхитує» європейське суспільство. Сьогодні я закликаю усіх бути brave like Ukrainians та приймати сміливі рішення, адже тільки разом ми зможемо протистояти дестабілізації, яку коїть російська диктаторська влада! Попереду ще два важливі парламентські дні, виступи міністра розвитку громад та територій України, міського голови Києва та інших членів нашої делегації й одна спільна мета – збільшення міжнародної підтримки для нашої Країни та Миколаївщини зокрема, - написала Ганна Замазєєва.

Політик зазначила, що паралельно з міжнародною дипломатичною місією працює над збільшенням допомоги Миколаївщині.

— Навіть перебуваючи у відрядженні, я подумками із земляками, які кожен день стикаються з новими викликами. Мало того, що Миколаївці вже 7 місяців живуть без води, так зараз, через постійні ворожі обстріли енергетичних об’єктів, ще й додалася проблема зі світлом та зв’язком… Проводжу безліч перемовин з європейськими партнерами та впевнена, що повернуся не з порожніми руками… Працюємо на Перемогу! - зазначила Ганна Замазєєва.


Пресреліз

View full version