Нардеп Гайду передав лікарням Миколаєва функціональні ліжка

15 функціональних ліжок, медичних матраців, а також необхідне обладнання для розміщення та лікування хворих передав народний депутат Олександр Гайду разом зі своєю командою медичним закладам міста. 

Зокрема, нові медичні меблі отримали Миколаївська обласна дитяча лікарня та регіональний фтизіопульмонологічний медцентр, повідомляє пресслужба політика.

За словами головного лікаря Миколаївської обласної дитячої лікарні Олександра Пліткіна, такі ліжка забезпечують зручне положення для пацієнтів, які проходять тривале лікування та реабілітацію. Також це обладнання  можна  використовувати для вільного транспортування хворих між відділеннями. 

— Замінити ліжка на нові, більш комфортні ми планували давно, - говорить Олександр Пліткін. -  Час на реабілітацію пацієнтів іноді сягає кількох тижнів, а то й місяців. Такі ліжка особливо знадобляться підліткам, для яких дитячі лікарняні ліжка можуть бути незручні. 

Співпраця між медиками міста та командою гуманітарного штабу Олександра Гайду відбувається постійно. Запити виконуються максимально швидко. 

— Миколаївці заслуговують на найкращі умови лікування. А наші медики - на подяку та підтримку. Адже більшість з них  працюють у місті, не залишили його. Тому будемо допомагати медзакладам і надалі, - зазначив Олександр Гайду.

Раніше гуманітарний штаб народного депутата України Олександра Гайду передав миколаївцям 25 тонн борошна.

Також нардеп Олександр Гайду передав чергову автівку для потреб військових.

View full version