Трендове зимове взуття, щоб залишатися стильним у холоди

Негода погода – не завада виглядати модно. Надійне зимове взуття – одне з найнеобхідніших покупок за холодної погоди. Теплі та нековзні моделі в першу чергу призначені для боротьби із зимовим холодом та слизькими умовами. Але, звичайно, як і найкращі пуховики та затишні зимові светри, трендові пари зроблять ваші образи набагато актуальнішими.

Жіночі зимові черевики мають бути елементом, який завершує ваш образ цього сезону. Ідеальні моделі роблять модний акцент, але функціональні. Саме такі вироби представлені в останніх колекціях онлайн-магазину «Міратон». Брендове взуття, яке можна придбати в Miraton, відрізняється найкращими характеристиками:

  • Виготовлена з натуральних чи високотехнологічних екоматеріалів.

  • Супроводжується гарантією якості.

  • Представлена у різних стилістичних напрямках.

  • Можна підібрати пару для офісу або урочистостей, активного відпочинку або щоденного носіння.

  • Незмінно відповідає гарячим модним тенденціям.

Про оптимальне поєднання трендів і практичності ми розповімо далі на прикладах.

Моделі-фаворити Fall-Winter 22/23

Серед модних пар для модниць знайдеться взуття для кожного випадку, залежно від вашого способу життя.

Повсякденні

Виберіть гладкі шкіряні ботильйони на кожен день, але з підкладкою з вовни та ковзною підошвою, щоб підготуватися до зимових умов.

Для вулиці

Якщо ви проводите багато часу на свіжому повітрі, виберіть зручні уггі з густим хутром усередині. А щоб розбавити цибулі, розгляньте варіант яскравого забарвлення.

Елегантні

Високі чоботи з халявою до коліна на стійкому підборі - безпрограшне рішення, щоб виглядати витончено в будь-якому вбранні: як з кежуал-денімом, так і з витонченою сукнею.

Для активних модниць

Берці з обробкою з овчини затишні, зручні та теплі. Їх можна поєднувати з чим завгодно: від суконь та колготок до легінсів на флісовій підкладці. Додаткову модну вагу аутфітам додасть оригінальний декор.

Для подорожей

Трекінгова модель у спортивному стилі, виконана в техніці colour block, привнесе життєрадісність у зимові вбрання, чи то на природі, чи то в місті.

Для офісу

Цікавим рішенням стануть стьобані черевики на платформі з байковою підкладкою - оптимальний варіант, щоб виглядати ефектно, відповідати дрес-коду і при цьому дотримуватись балансу тепла між вулицею та приміщенням.

Для піших прогулянок

Надягніть утеплені кросівки (існує багато версій на хутрі) для виконання щоденних справ, прогулянок із собакою або щоб з комфортом подолати шлях до тренажерного залу та назад.

Для снігової погоди

Сноубутси з поверхнею з водонепроникного металізованого нейлону – легкий і теплий варіант, та й вони виглядають дуже стильно.

Ошатні

Для особливих подій виберіть класичні ботфорти димчастого відтінку із замшевою або велюровою поверхнею, щоб виглядати надзвичайно.

У широкому асортименті актуального взуття кожна модниця зможе знайти пару на свій смак.

Унікальність: 100%

Кількість символів

Без пробілів: 2566

З пробілами: 2940

Реклама

View full version