Теплі речі, дрова та їжа: В ОП повідомили, що Миколаївщина отримала 330 тонн гумдопомоги

Ілюстративне фото

Жителям Миколаївської області направлено понад 330 тонн гуманітарної допомоги, 453 домогосподарства отримали дрова для опалення.

Про це повідомив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко на брифінгу в Києві 23 грудня, пише «Інтерфакс-Україна».

— Жителі звільнених територій Миколаївщини отримують гуманітарну допомогу, мешканцям передано продукти харчування, засоби гігієни, теплий одяг, будівельні матеріали, загалом понад 330 тонн, – сказав Кирило Тимошенко.

За його словами, у Снігурівці Миколаївської області організовано шість точок видачі гуманітарної допомоги. Крім того, в області відкрито 181 Пункт незламності.

За тиждень ще два Пункти незламності відкрито в Херсоні, отже, їх загальна кількість на Херсонщині зросла до 23.

— Загалом за тиждень в Україні Пунктами незламності скористалися вже понад 62 тисячі відвідувачів, – зазначив заступник голови Офісу президента.

За даними Кирила Тимошенка, за останні чотири дні з Херсонської області евакуювали ще 444 особи, серед яких 53 дитини, шість маломобільних осіб, вісім пенсіонерів.

Крім того, тривають деокупаційні заходи у 568 звільнених населених пунктах Харківської області. Відновлено роботу 22 аптек, 13 відділень банків.

Раніше мер Миколаєва Олександр Сєнкевич повідомляв, що за останні три місяці кількість гуманітарної допомоги, яка надходить у місто, зменшилася вдесятеро.

View full version