Замазєєва: «Світлі справи» подарують дітям з Первомайщини стильний одяг LC Waikiki

Благодійний фонд «Світлі справи» подарував дітям Первомайщини стильний одяг LC Waikiki. 

Про це повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва. 

— Під час візиту до Первомайщини познайомилася з творчими дітками. Вони брали участь у конкурсі малюнків. Полумʼя, ракети і зброя – головні у композиції майже кожного твору. Дітям, на жаль, довелося дізнатися, що таке війна, – пише Ганна Замазєєва

За словами голови облради, під час спілкування з дітьми у неї виникла ідея зібрати для них одяг бренду LC Waikiki.

— Поспілкувалася із дівчатами, багато з них у майбутньому мріють бути дизайнерами і митцями – дуже творчі особистості! Запропонувала керівництву шкіл звернутися до наших волонтерів «Світлі справи», аби вони зібрали хлопцям та дівчатам крутий одяг LC Waikiki від наших благодійників, – розповідає вона. 

Вона додала, що наразі уся необхідна інформація стосовно розмірів знаходиться вже у волонтерів «Світлих справ», тому вневдовзі діти отримають обіцяні подарунки. 

— Діти повинні мати мрії, новорічний настрій та вірити в дива попри все, що зараз відбувається в країні через вторгнення рф. Тож, сьогодні відділ освіти Камʼяномостівської громади вже передав команді благодійного фонду «Світлі справи» усю необхідну інформацію по розмірам, і наші волонтери, як помічники Миколайчика, вже почали збирати ці подарунки.

Малеча ж пообіцяла мені, що вони завжди будуть слідувати своїм мріям та ніколи не опускатимуть руки! Ми переможемо, і мирне життя знову повернеться на кожен дитячий малюнок!, – додала Ганна Замазєєва

Нагадаємо, голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва повідомила, що розпочинає роботу Офіс відновлення Миколаївщини. Офіс розробляє стратегію відбудови регіону та працює у співпраці з представниками Королівства Данії, з якими раніше було досягнуто домовленості про допомогу відбудови Миколаївщини.

View full version