Депутат Агабеков прозвітував про депутатську діяльність за рік

Від початку повномасштабного вторгнення депутат Миколаївської міськради від партії «Слуга Народу» та лідер руху Зе!Молодіжка Раміль Агабеков долучився до організації допомоги цивільним та військовим. У своєму щорічному звіті він розповів, що вдалося зробити протягом року, що вже минає.

Про це повідомили у пресслужбі партії.

— Координував виробництво бронежилетів, розвантажувальних жилетів та тримачів для аптечок для наших військових, допомогали з батьком Зауром Агабековим в облаштуванні блокпостів, виготовленні коктейлів Молотова. Своєчасно та безпечно організував доставку до Миколаєва 200 прицілів, які наше місто отримало завдяки допомозі Міністра цифрових технологій Михайла Федорова, передачу нашим військовим 3 автомобілі, — підсумував депутат роботу з підтримки військових.

Однак вагомий внесок Раміль Агабеков зробив і для мирного населення. За більше як 10 місяців повномасштабної війни депутат ініціював передачу понад трьох тисяч гуманітарних пакунків мешканцям міста. Коли ж у місті постала проблема із централізованим водопостачанням, за ініціативи депутата до Миколаєва доставили майже 3,5 тисячі тонн питної води.

— У синергії з обласною владою та партнерами вдалося обладнати лікарні новими ліжками, кисневою станцією та потужними генераторами, які здатні забезпечити електрикою цілу лікарню. Також нещодавно в Інгульському районі Миколаєва брав участь у відкритті найбільшого пункту незламності в області з мобільною пекарнею, яка здатна випікати близько 3 тисяч булок хліба. А сам пункт вміщує 150 осіб одночасно, — додав депутат.

Крім того, за його сприяння містяни отримували від адміністрації Інгульського району OSB-плити та покрівельні матеріали для усунення наслідків ворожих обстрілів.

Пресреліз

View full version