Сєнкевич про пресконференцію за підсумками 2022 року: Було багато цікавого, але не про все можна казати

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич запланував навесні провести публічний звіт про свою роботу протягом воєнного 2022 року та вийти на пресконференцію до журналістів. 

Про це Олександр Сєнкевич розповів у коментарі «НикВести».

Олександр Сєнкевич, Миколаївський міський голова

Мер Миколаєва підкреслив, що у 2022 році було зроблено багато речей, але про більшість з цього не можна розповідати з міркувань безпеки.

– Я думаю, що ми зробимо її (пресконференцію, – прим.) в березні. По-перше, ми зробили офіційний звіт, інформацію ми надали в засоби масової інформації, але я думаю, що ми проведемо пресконференцію, можливо, в наступному місяці. Зараз хочеться зробити щось цікаве, а не просто дати цифри. Звичайно, є деяка інформація яку ми пропрацюємо з військовою адміністрацією, бо багато чого із того, що було зроблено, воно цікаве, але все ще не можна про це казати, – прокоментував Олександр Сєнкевич.

Зазначимо, востаннє Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич спілкувався з журналістами в форматі пресконференції у січні 2020 року.

Нагадаємо, що мер Миколаєва Олександр Сєнкевич розповів, що не виключає звільнень чи перестановок у виконавчих підрозділах міської ради.
View full version