Миколаївського генерала Вигівського призначили тимчасовим головою Нацполіції

Іван Вигівський

Тимчасове виконання обов’язків Голови Нацполіції покладено на миколаївського генерала Івана Вигівського, який до цього обіймав посаду начальника Головного управління Національної поліції України у місті Києві.

Про це повідомили в Національній поліції України.

Зазначається, що відповідне рішення Кабінет Міністрів України прийняв сьогодні, 20 січня.

«Відсьогодні начальник Головного управління Національної поліції України у місті Києві Іван Вигівський тимчасово виконуватиме обов’язки Голови Національної поліції України», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Іван Вигівський народився на Житомирщині. Службу в органах внутрішніх справ розпочав в 1999 році з посади слідчого Очаківського міськрайонного відділу УМВС України в Миколаївській області. У 2003 році закінчив Національний університет внутрішніх справ України.

З 2015 по 2016 рік працював начальником Очаківського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області. З 2016 року обіймав посаду заступника начальника Головного управління — начальника слідчого управління ГУНП в Миколаївській області. 

У 2020 році Івана Вигівського було призначено на посаду начальника ГУНП в Полтавській області. У 2021 році обійняв посаду начальника Нацполіції у КиєвіМає звання генерала поліції третього рангу.

Нагадаємо, відповідно до рішення Уряду 18 січня голова Нацполіції Ігор Клименко обійняв посаду заступника міністра внутрішніх справ – Голови Національної поліції України і одночасно розпочав виконувати обов’язки міністра внутрішніх справ України.

View full version