«Перший пацієнт – військовий, звільнений з полону, вже проходить реабілітацію за нашою програмою», – Замазєєва

Днями в одному з медзакладів Миколаєва почав проходити реабілітацію військовий, який повернувся з полону. Він став першим пацієнтом в рамках програми реабілітації від Представництва Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Південного регіону. 

Про це розповіла очільниця облорганізації партії «Слуга Народу» Ганна Замазєєва, повідомляє пресслужба партії.

«На жаль, повернення з полону – це часто не крапка, а кома. Дуже часто після обміну хлопці та дівчата потребують медичної допомоги, психологічної та соціальної реабілітації. Забезпечити це – наше завдання», – підкреслила Ганна Замазєєва.

Депутатка Миколаївської обласної ради від партії «Слуга Народу» Олена Кузьміна, розповіла, що зараз військовий проходить обстеження і діагностику, аби медики ознайомились зі станом його здоров’я та розпочали реабілітацію. 

«Тепер ми співпрацюємо з Представництвом Координаційного штабу і можемо надавати реабілітаційну допомогу ще й віськовополоненим – особливо психологічну. Наша мета – надання якісної медико-психологічної допомоги хлопцям, які повертаються з поля бою або полону, щоб вони якнайшвидше повернулися до їхнього нормального повноцінного життя», – запевняє Олена Кузьміна.

Пресреліз

View full version