Замазеева підписала меморандум про співпрацю з організації SERT Ministries

Голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва підписала меморандум про співпрацю з представниками організації SERT Ministries, а також обговорила з ними важливі питання захисту та турботи про дітей-сиріт.

Про це Ганна Замазєєва написала на своїй сторінці у Facebook.

— Через злочинні дії схибнутих північних сусідів, наші дітки вимушені змалечку переживати усі жахіття війни. Але ми всі разом повинні робити усе, що в наших силах, щоб захищати їх та мінімізувати усі наслідки «братньої любові». Нашій малечі, особливо  дітям-сиротам потрібен додатковий захист та турбота!  Сьогодні обговорили цю проблематику з представниками організації SERT Ministries, — зазначила вона.

Також Ганна Замазєєва зазначила, що з початку війни з Миколаївської області у безпечні місця було евакуювано більше 500 вихованців спеціальних закладів разом із вихователями до більш безпечних регіонів нашої країни.

— Переконана, дитинство має бути найяскравішим періодом в житті дитини, який хочеться згадувати із теплом протягом всього життя. Наша задача – зробити все, щоб наша малеча якомога менше стикалася із реаліями війни. А тим, хто відбирає дитинство у наших діточок ми ніколи цього не пробачимо, — наголосила вона.

Раніше повідомлялося, що голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва розповіла про ініціативу благодійного фонду «Світлі справи» щодо привітання дітей українських військових з Днем народження.

View full version