Нардеп Пасічний привітав з Днем народження найстаршу волонтерку в Україні — жінці виповнилось 83 роки

Народний депутат України Олександр Пасічний привітав з Днем народження найстаршу волонтерку в Україні.

Про це народний депутат написав на своїй сторінці у Facebook.

Найстаршій волонтерці виповнилось 83 роки, наразі вона разом з дівчатами займається плетінням маскувальних сіток для українських захисників. 

— Найстарша волонтерка Українських плетуній Малищук Романна Маркіянівна відмічає День народження. У свої 83 роки ця тендітна жінка працює на рівні з молоддю, завжди усміхнена, весела і оптимістична, своєю невтомною працею, разом з дівчатами допомагає Захисникам України, наближаючи нашу спільну Перемогу! Команда народного депутата України Олександра Пасічного привітала Роману Маркіянівна. Ми бажаємо Вам міцного здоров'я, Миру, щоб кожен день приносив радість і відчуття щастя, щоб близькі та рідні радували частими зустрічами і душевними розмовами, щоб в будинку завжди було тепло і затишно, – написав Олександр Пасічний. 

Нагадаємо, що народний депутат України Олександр Пасічний у співпраці з Олексієм Допірою та директором Міжнародного благодійного фонду «Одеса бріз» Дріді Мохамедом доставили 500 метрів основи для маскувальних сіток, які плетуть «Українські плетунії/Миколаїв» для наших захисників.

View full version