Рятувальники Миколаївщини витягнули зі снігового замету автомобіль з дітьми

У неділю, 29 січня, на території Миколаївської області поблизу села Надбузьке рятувальники допомогли витягнути зі снігового замету автомобіль, в якому перебувала сім'я з чотирьох осіб, серед них було двоє дітей.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Миколаївській області.

Зазначається, що 29 січня о 17:05 до Служби порятунку надійшло повідомлення про подію, що сталася на польовій дорозі поблизу села Надбузьке Веснянської територіальної громади Миколаївського району. Водій автомобіля Toyota Fortuner через погіршення погодних умов застряг у заметі та не зміг самостійно продовжити рух. У салоні на момент пригоди знаходилось четверо осіб, з яких двоє дітей.

— Рятувальники 19 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, які прибули до місця події, за допомогою автомобіля підвищеної прохідності витягли автомобіль на розчищену ділянку дороги, – повідомили в відомстві.

Нагадаємо, що у неділю, 29 січня на дорогах на виїзді з Миколаєва, а також на трасах області спостерігалась ожеледиця — водії повідомляли, що дороги поки що не були оброблені протиожеледним засобом. Напередодні в КП «ЕЛУ автодоріг» попередили миколаївців про погіршення погодних умов та вказали, що на вулицях міста працюватиме спеціалізована техніка.

View full version