«В мене немає відчуття, що від нас втомились», – Замазєєва про засідання Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи

Голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва у складі українськох делегацій прийняла участь у засіданні Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи, який відбувся в Страсбурзі.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

— Розпочали засідання з хвилини мовчання за жертвами жахливого землетрусу в Туреччині та Сирії. На порядку денному багато питань. В тому числі запит Туреччини на гуманітарну допомогу, – розповіла Ганна Замазєєва

За її словами, на засіданні також розглянули питання щодо поточної ситуації міст і регіонів України: «Інформуємо представників місцевого самоврядування Європи про ситуацію в українських громадах, про відновлення деокупованих територій, про забезпечення громадян найнеобхіднішим в умовах війни».

— І скажу вам відверто після спілкування з представниками місцевого самоврядування Європи, в мене немає відчуття, що Європа втомилась від України! Ми – частина Європи і разом працюємо на Перемогу!, – додала голова облради. 

Нагадаємо, голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва розповіла, що партнери з Данії будуть самостійно організовувати тендерні процедури, щоб виключить будь-які корупційні ризики при відбудові міста.

View full version