Влада буде боротись з миколаївцями, які викидають на узбіччя шини — порушникам загрожують штрафи

Жителі Миколаєва викидають автопокришки на вулиці, тротуари та проїжджу частину міста. Аби протидіяти ситуації, що склалася, правоохоронні органи фіксуватимуть порушення та виписуватимуть штрафи. 

Про це повідомили в пресслужбі Департаменті житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради. 

Комунальники міста, зокрема «ЕЛУ автодоріг» наразі продовжують роботу з очищення території від старих використаних автомобільних шин.

— Натомість жителі ігнорують правила благоустрою і продовжують викидати автопокришки на вулиці. Давайте цінувати роботу наших комунальних служб та разом дбати про чистоту Миколаєва, – написали в ДЖКГ.

Фото: Світлана Вовк

Нагадаємо, що в Миколаєві прибиранням автомобільних гумових шин, бетонних блоків та металевих «їжаків» замість адміністрацій районів займеться комунальне підприємство «ЕЛУ автодоріг». 

Як відомо, що на початку весни на заклик влади миколаївці протягом декількох годин розмістили на перехрестях доріг автомобільні шини  —  на той час була загроза прориву російських військ до Миколаєва і таки чином люди намагалися допомогти армії зупинити окупантів.

Пізніше в серпні 2022 року адміністрація Заводського району Миколаєва оголосила про проведення тендеру з прибирання автомобільних шин. На прибирання планувалося витратити понад 515 тисяч гривень. Після публікації у ЗМІ інформації про тендер, миколаївці почали висловлювати невдоволення, через завищені ціни на прибирання.

Згодом Миколаївський міський голова Олександр Сенкевич доручив скасувати торги на прибирання шин у Заводському районі міста та заявив вони будуть прибрані силами комунальних підприємств КП «Парки» й КП «ЕЛУ автодоріг».

View full version