Ракетна атака: Кім повідомив про збиття, на Миколаївщині екстренні відключення світла

Фото: Віталій Кім

З Феодосійського району був зафіксований пуск 6 ракет «Калібр», повідомив начальник Харківського військового гарнізону Сергій Мельник.

— Вони вже на території України і прямують на захід! Будьте уважні та перебувайте у укриттях. ППО вже відпрацьовує цілі, - повідомив Сергій Мельник.

Очільник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій повідомив про вибух в обласному центрі вранці 18 лютого.

«Пролунав вибух у Хмельницькому! Залишайтеся в укриттях», - написав Сергій Гамалій у телеграмі.

Раніше голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив про проліт над територією Миколаївської області двох об'єктів у напрямку західних областей України та нові запуски з акваторії Чорного моря.

Через деякий час голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що «рахунок на збиті ракеті відкрито». Він також опублікував фото, підписавши його «Smoking». Пізніше він додав, що скоріш за все це уламки ППО.

У зв‘язку з ракетною загрозою на Миколаївщині екстренно знижують електропостачання. «Миколаївобленерго» відключає споживачів черги — 3.1., 3.2., 4.1., 4.2., 4.3. Також, для виконання команди Регіонального диспетчерського центру відключено черги 1.1. та 1.2. (в їхні «жовті» години).

Через загрозу ракетної атаки у Києві, Київській, Одеській та Дніпропетровській областях застосовуються екстрені відключення світла, повідомили у ДТЕК.

View full version