«З якого переляку?», — Буданов про те, як Арахамія призначав його міністром в телеграмі

Голова управління розвідки Кирило Буданов назвав «неофіційною» інформацією повідомлення голови фракції «Слуга народу» Давида Арахамії про те, що найближчим часом Верховна Рада проголосує за відставку міністра оборони Олексія Резнікова, а на його місце буде призначено начальника ГУР Міноборони Кирила Буданова.

Свою думку голова управління розвідки Кирило Буданов озвучив в інтерв'ю «Українській правді». 

Як відомо, кілька тижнів тому голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія у своєму Telegram повідомив, що Кирило Буданов очолить Міністерство оборони, а Олексій Резніков йде працювати в Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості. Згодом той же Арахамія проінформував, що найближчим часом ніяких звільнень і переводів по міністерствах не буде. 

Голова ГУР Кирило Буданов відповів, що в офіційних джерелах інформації не повідомлялось про будь-які зміни в керівництві країни. 

— Романе (Кравець – журналіст УП – прим.), по-перше, це з якого переляку висловлювання певних людей у своїх – я без образ – твітерах, фейсбуках, інших соцмережах стали офіційною інформацією? Я жодним чином не оцінюю висловлювання когось. Розумієте, офіційна інформація – це та, яка доведена офіційними каналами. Назвати офіційним каналом доведення інформації через ваш чи когось, до прикладу, instagram – це якось дивно, – зазначив Кирило Буданов. 

Відповідаючи на питання журналіста про те, чи вважає Кирило Буданов, що голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія опублікував неправдиву інформацію, він відповів наступне.

— Я абсолютно не знаю. І, до речі, продовжуючи вашу думку, мушу сказати одну річ: від мене ви точно нічого не чули, – резюмував він.

Очільник Міноборони Олексій Резніков прокоментував інформацію про свою можливу відставку. На запитання про те, що ходять чутки, що він начебто збирається залишити посаду, Резніков, зокрема, відповів, що теж читає телеграм-канали.

View full version