Фроленко йде з посади заступника Замазєєвої, аби «зупинити тиск на себе та колег»

Перший заступник голови Миколаївської обласної ради від забороненої партії «Опозиційна платформа — За життя» Володимир Фроленко подав заяву про звільнення з посади. 

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

За словами Володимира Фроленка він був вимушений піти з посади заступника голови Миколаївської обласної ради аби припинити безпідставний тиск на нього та його колег. 

— Понад два роки я працював на посаді першого заступника голови обласної ради на благо Миколаївської області. Цей шлях для мене був дуже непростим. Люди, які знають мене близько, розуміють про що я! Сьогодні я без сорому можу дивитися в очі кожному, хто віддав за мене свій голос. Але наступив той час, коли я вимушений піти. Щоб більше не було безпідставного тиску на мене та моїх колег, – написав він.

При цьому Володимир Фроленко Миколаївської обласної ради.

— Вдячний кожному, хто був поруч, кожному з ким я працював пліч-о-пліч ці роки, апарату обласної ради. Хочу сказати з впевненістю – кожен з вас на своєму місці і є професіоналом своєї справи, – резюмував він. 

Раніше, депутат Миколаївської міської ради від забороненої партії «Опозиційна платформа — За життя» Олег Третяк написав заяву про складення депутатських повноважень.

View full version