Миколаївці заборгували водоканалу вже понад ₴230 млн, — Дуденко

Станом на березень 2023 року борг миколаївців перед комунальним підприємством «Миколаївводоканал» складає понад 230 мільйонів гривень. 

Про це повідомив директор підприємства Борис Дуденко під час брифінгу 3 березня, пишуть «НикВести».

— Великою проблемою є борги населення. Всі розуміємо, що платоспроможність населення дуже впала і на сьогодні важко знайти кошти для того, щоб сплатити за ці послуги. Але, по-перше, хочу подякувати тим громадянам, які вишукують цю можливість. По-друге, хочу запросити до нашого абонентського відділу тих, хто ще не розуміє як впоратись з цією ситуацією і виплатити борги. Для того, щоб ми могли знайти порозуміння у плані реструктуризації заборгованості, заключити договір на прийнятних умовах, щоб ми могли погасити ті борги, які виникли, – сказав Борис Дуденко

Він також додав, що борг у понад 230 мільйонів гривень для водоканалу є критичним і закликав містян сплатити його, щоб підприємство могло й надалі забезпечувати свою життєдіяльність. 

Нагадаємо, директор «Миколаївводоканалу» Борис Дуденко розповів, що тарифи на водопостачання та водовідведення для споживачів Миколаєва наразі не відповідають економічному обґрунтуванню. Міськрада щомісяця виділяє 25 мільйонів гривень, щоб запобігти підвищенню тарифів на воду.

View full version