Облтеплоенерго просить з бюджету Миколаєва гроші на виконання зобов’язань за кредитом

Комунальне підприємство «Миколаївводоканал» звернулось до Миколаївської міської ради з прохання про виділення фінансової підтримки, щоб підприємство змогло виконати свої зобов’язання за кредитом Світового банку, а також для обслуговування станцій зворотнього осмосу.

Про це директор комунального підприємства Микола Логвінов розказав в інтерв’ю на телеканалі «МАРТ», пишуть «НикВести».

— Ми звернулись до міста, ми хочемо, щоб місто (міська влада, - прим.) допомогло нам виконати зобов’язання перед Мінфіном за кредитом Світового банку, тому що тариф не впідвищується, і у нас немає джерела. Друге, ми просимо, щоб нам виділили гроші на обслуговування станцій зворотнього осмосу. У нас уже сьогодны 81 станцію встановлено, більше 60 працюють, інші на стадії підключення. Ще чотири ми плануємо встановити та запустити. 85 станцій - це великі об’єми та великі видатки. За іншими грошима ми не йдемо. Якщо нам дадуть кошти на Світовий банк та на воду, то в принципі ми в цьому році не плануємо просити більше ні на що: ні на зарплату, ні на податки, ми будемо розбиратися своїми засобами та сподіватися на різницю в тарифах, яку нам повинна держава за законом, — сказав Микола Логвінов.

Він не повідомив, яку суму коштів просить у міського бюджету Миколаєва.

Раніше повідомлялось, що містяни винні «Миколаївоблтеплоенерго» 280 мільйонів гривень, 90 мільйонів з яких — за цей опалювальний сезон.

View full version