На Миколаївщині за добу сталося пʼять пожеж: одна людина отримала опіки кінцівок, — ДСНС

Ілюстративне фото

Впродовж 1 квітня на території Миколаївської області сталося пʼять пожеж.

Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Миколаївській області. 

Перша пожежа сталася о 5 ранку – сталося загоряння приватного житлового будинку у Кривому Озері (Первомайський район). За годину пожежу на площі 1 квадратний метр було ліквідовано. Попередня причина її виникнення — порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

О 9 ранку сталася друга пожежа – відбулося займання металевої споруди на відкритій території Южноукраїнської тергромади. Пожежу на площі 3 квадратних метри було ліквідовано, її причина наразі встановлюється.

Ще одна пожежа сталася о 15:19 – відбулося загорання літньої кухні у селі Мартинівка (Вознесенський район). Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 15 квадратних метрів, її причина встановлюється. Вогнем знищено диван, кухонні меблі, витяжка, вікно, речі домашнього вжитку.

О 19:49 рятувальників сповістили про займання кімнати в житловому будинку у мікрорайоні Матвіївка у Миколаєві. Пожежу на площі 15 квадратних метрів також було ліквідовано, її причина встановлюються. Вогнем знищено побутові речі, шафа та ліжко.

Вже надвечір, о 20:17, виникла пожежа дачного будинку на території садово-виноградного товариства «Калинка» у Воскресенську (Миколаївський район). Пожежу на площі 50 квадратних метрів було ліквідовано. На пожежі постраждав 25-річний чоловік. Він отримав опіки обох рук та ніг 1 ступеня. Постраждалого госпіталізовано до медичного закладу.

— Загалом від ДСНС на ліквідацію пожеж залучались 5 спецавтомобілів та 25 вогнеборців. Додатково залучались співробітники поліції та бригада швидкої медичної допомоги, – йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, що на Миколаївщині 25 березня рятувальники шість разів виїжджали на місця пожеж – чотири в приватному секторі та дві в екосистемах.

View full version