У Миколаєві відкрили хостел для людей, які втратили житло : облаштувати кімнати допомогли міжнародні партнери

У Миколаєві створено хостел для внутрішньо переміщених осіб та людей, які втратили житло внаслідок бойових дій. Меблі для  його облаштування місту передали партнери.

Про це повідомили у Миколаївській міській раді.

Зазначається, що для облаштування закладу передали побутове обладнання, кімнатні меблі та постільну білизну на загальну суму 529  тисяч 752 грн.

У складі вантажу шафи, приліжкові тумби, вішалки, книжкові полиці, столи, стільці, крісла, LED-світильники, теплі ковдри, подушки, постіль, електрочайники, холодильники для спальних кімнат; софа і стелажі для загальних кімнат відпочинку; дзеркала і бойлери для ванних кімнат.

Розкладні ліжка з матрацами, пральні та сушильні машини для Миколаєва отримали раніше, і тепер вони стануть в нагоді.

У хостелі 10 кімнат, які розраховані на 30 мешканців. Заклад може розмістити внутрішньо переміщених осіб та мешканців міста, які втратили житло й опинилися у складних життєвих обставинах.

Щоб отримати прихисток, необхідно звернутися до територіальних центрів соціального захисту населення м. Миколаєва.

Обладнання придбане за кошти Агентства США з міжнародного розвиткуUSAID Ukraine - USAID Україна в рамках проекту «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East).

Раніше повідомлялося, що в Миколаївській області буде встановлено 430 будинків швидкої збірки для громадян, які втратили своє житло.

View full version