Табунщик з робочим візитом відвідав Південноукраїнський енергокомплекс

Перший заступник голови Миколаївської обласної ради Антон Табунщик з робочим візитом побував на Південноукраїнській АЕС.

Про це повідомили у Миколаївській обласній раді.

Керівництво енергокомплексу ознайомило очільника обласної ради із деталями роботи підприємства.

— Завдяки АЕС наша область та не тільки змогли пережити найважчу зиму в історії незалежності нашої країни. Звичайні споживачі відчули на собі віялові відключення електроенергії, але вони і не підозрюють, яка колосальна робота відбувається на енергетичних об’єктах!, — розповів Антон Табунщик.

Оглянули, як працює атомна станція і Ташлицька ГАЕС. Гендиректор Південноукраїнського енергокомплексу Ігор Полович розповів про нагальні проблеми і потреби комплексу. Також під час візиту провели нараду із представниками різних підрозділів ПАЕС та місцевого самоврядування.

— Говорили про безпосередню взаємодію комплексу із місцевою владою. Діалог між установами таких масштабів і органами місцевого самоврядування у воєнний час просто обов’язковий! Це бюджет, безпека, взаємодопомога і злагоджена робота кожної сторони, — додав Табунщик.

Також перший заступник нагородив грамотами, подяками та відзнаками «Хрест Святого Миколая» працівників АЕС, рятувальників ДСНС і службовців Нацгвардії.

Раніше перший заступник голови Миколаївської облради Антон Табунщик розповів про онлайн-зустріч з представниками Данії, на якій обговорювалось, куди буде направлено перші 7,5 мільйони доларів для області.

View full version