Домбровська привітала медійників з Днем журналіста та передала їм продукти миколаївських виробників

Депутатка Миколаївської міської ради Тетяна Домбровська привітала медійників з Днем журналіста, який відзначався 6 червня, та передала їм продукти локальних підприємств.

Про це вона розказала у своєму Телеграм-каналі.

«Сьогодні (6 червня, - прим.) в Україні відзначають День журналіста. У цей день варто згадати про неймовірну силу важливої журналістської роботи. Ви виконуєте зараз непросту місію, відображаючи події як у Миколаївській області, так і в Україні загалом, показуєте, що відбувається, стаєте на передову, доставляєте нам новини та інформацію, розповідаєте про героїзм наших захисників, страждання та надії людей, які постраждали від жахливого вторгення росіян. Ваші репортажі — чернетка майбутніх підручників з історії, це свідчення правди та основа для розуміння ситуації в нашій країні для міжнародного співтовариства.  Цього особливого дня хочеться висловити вам глибоку подяку та побажати вам подальших успіхів у вашій журналістській діяльності», - написала Тетяна Домбровська.

Вона передала миколаївським редакціям невеликі подарунки. Це виключно товари, які зібрані та вироблені у Миколаївській області: 

 ⁃ С-Росток, 

 ⁃ Марка Малицького

 ⁃ сімейна «Виноробня Сливино»,

 ⁃ ФОП Олег Іванов. 

«Нам дуже важливо відзначити зараз працю не лише локальних медіа, а й місцевих підприємців, які як і ви всупереч всьому продовжують свою роботу, - написала Тетяна Домбровська.

View full version