У Миколаєві водій збив велосипед з 12-річною дівчинкою і втік з місця ДТП

У суботу, 10 червня, у Миколаєві автомобіль наїхав на 12-річну дівчинку, яка каталася на велосипеді, після чого водій втік з місця події.

Про це повідомили у поліції Миколаївщини.

Дівчинку каталася на велосипеді, на перетині провулку Грибоєдова та вулиці Перекопська у Миколаєві 10 червня, приблизно о 19:00. Після наїзду водій зник з місця події.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди неповнолітню із тілесними ушкодженнями доставили до медичного закладу та госпіталізували.

Слідчі кваліфікували подію, попередньо, за ознаками ч. 1 ст. 286 ККУ («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами»). Санкція статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі.

— Наразі поліцейські встановлюють водія та транспортний засіб і обставини автопригоди. Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди, звернутись за телефонами: 067-518-66-21 або 102», – написали у поліції.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 26 травня, у Первомайську 31-річний водій автомобіля «Nissan Primera» зіткнувся із деревом. В результаті зіткнення чоловік загинув.


View full version