За добу на фронті відбулось 33 бойових зіткнення між захисниками України та російськими загарбниками, — Генштаб

Крім ракетних ударів російські окупанти 21 липня завдали 12 авіаційних ударів, на фронті відбулося 33 бойових зіткнення.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу.

Від початку доби російські окупанти завдали чергового масованого ракетно-авіаційного удару по території України, застосувавши 3 крилаті ракети морського базування «Калібр», 4 крилаті ракети наземного базування «Іскандер», 6 крилатих ракет «Онікс», 1 крилату ракету Х-59 та 1 зенітну керовану ракету із ЗРК С-300.

Крім того, ворог завдав 12 авіаційних ударів та здійснив 29 обстрілів із реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед дітей та цивільного населення, руйнувань та пошкоджень зазнали пункти зберігання зерна на півдні України, промислові об’єкти, знищено та пошкоджено понад 70 цивільних житлових будинків та інша інфраструктура.

Також повідомляється, що ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Противник і надалі зосереджує основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої. Протягом доби відбулось 33 бойових зіткнення.

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення Росія втратила на війні в Україні 240 690 окупантів.Тільки за минулу добу, 20 липня, ворог втратив 680 солдатів особового складу.

View full version