«Це хороший сигнал», — Зеленський заявив, що росіяни намагаються забрати свою авіацію з Криму

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що російська армія намагається перебазувати свою авіацію та забрати її з Криму після ударів ЗСУ по аеродромах в Бердянську та Луганську.

Про це він сказав у вечірньому відеозверненні 25 жовтня, пишуть «НикВести».

— Після того, як наші хлопці завдали ударів по аеродромах в Бердянську та Луганську, ми бачимо, що окупанти забирають свою авіацію далі. Зокрема, намагаються перебазувати з території нашого Криму. І це хороший сигнал. Спочатку тікає російський флот, тепер тікає російська авіація. Звичка тікати — це те, що буде дуже в пригоді Росії. Бо доведеться звільнити всю нашу землю. Без винятків. І я дякую всім у світі, хто допомагає нам ставати сильнішими й досягти більш далеких цілей. І дякую нашим воїнам за влучність, — сказав Володимир Зеленський.

Раніше у британській розвідці зазначили, що атаки ATACMS по аеродромах у Бердянську та Луганську, вплинуть на здатність Росії як захищатися, так і наступати на фронті. Британська розвідка наголошує, що поки не може назвати остаточні втрати РФ після ударів України. Ймовірно, було знищено 9 російських військових вертольотів у Бердянську та 5 — у Луганську.

View full version