Миколаївські рятувальники отримали нову техніку та нагороди

Перший заступник Голови ДСНС України Максим Грицаєнко, котрий раніше очолював обласне управління служби, разом із головою ОВА Віталієм Кімом відвідав аварійно-рятувальний загін спеціального призначення ГУ ДСНС в Миколаївській області.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

Рятувальникам вручили фронтальний навантажувач Liebherr L 528 та позашляховий квадроцикл нового покоління транспортних засобів Odes 1000 ATV. Також передали лампи, акумулятори, сонячні панелі, транспортувальні коробки. Рятувальникам, представникам Національної гвардії України та Миколаївського обласного шпиталю, з якими часто пліч-о-пліч доводиться ліквідовувати наслідки ворожих дій з боку Росії, вручено продуктові набори.

За мужність і героїзм, самовідданість і високий професіоналізм, проявлені під час виконання завдань за призначенням в умовах воєнного стану нагороджено співробітників ДСНС. Так, один рятувальник отримав нагрудний знак «Знак Пошани», двом вручено нагрудні знаки «За відвагу в надзвичайній ситуації», ще одна співробітниця нагороджена цінним подарунком від Голови ДСНС. Троє рятувальників отримали спеціальні звання, одне достроково, друге на ступінь вище в порядку заохочення та одне чергове.

Під час візиту до Очакова Максим Грицаєнко поспілкувався з особовим складом 22 ДПРЧ та подякував вогнеборцям за мужність, а також нагородив кращих співробітників. Тут вручено нагрудні знаки «Знак Пошани», «За відвагу в надзвичайній ситуації» та цінний подарунок. Для покращення умов роботи та матеріально-технічної бази особовому складу вручено ліхтарі та продуктові набори.

Раніше миколаївські рятувальники розповіли, як працюють в умовах війни.

View full version