За сприяння нардепа Дирдіна один з підрозділів ЗСУ отримав військову вантажівку

В суботу 30 липня народний депутат Максим Дирдін разом з депутатами Миколаївської облради Віталієм Порхуном, Євгеном Ігнатенком та депутатом Первомайської міськради Євгеном Цушко передали одному з підрозділів ЗСУ військову вантажівку, яка раніше перебувала на озброєнні в країні НАТО.

Про це нардеп повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Він відзначив, що з моменту розмови з директором литовського БФ «VŠĮ Vienas k paramos fondas» Олегом Шураєвим про необхідність ЗСУ саме у військових вантажівках, які б забезпечували логістику та були економічними у використанні, і сьогоднішньою передачею авто пройшло лише три тижні.

Литовські благодійники придбали та доставили машину до Польщі. В Польщі її завантажили гуманітарною допомогою.

— Ми забрали вантажівку з Польщі та привезли до Первомайська, де, не дивлячись на її дуже малий пробіг (16 тисяч кілометрів), вирішили додатково провести технічний огляд, за що окремо дякуємо первомайським небайдужим підприємцям. У Польщі БФ «Stowarzyszenie przyjaciół ziemi medyckiej», директором якого є Маріуш Гуменний, завантажив машину гуманітарною допомогою для українців, частину якої ми передали військовим у кузові машини. Дякуємо за допомогу! Три тижні — багато чи мало? Якщо враховувати, що в країнах Європи зараз проблеми на вторинному ринку з військовими вантажівками, то три тижні в даних умовах — це мега швидко! За що ми вдячні нашим литовським друзям! Військова логістика — це важлива складова боєздатності та життєдіяльності ЗСУ, — додав народний депутат.

Раніше народний депутат України Максим Дирдін відвідав Польщу з робочим візитом. Там він зустрівся з представником української діаспори в Польщі Василем Пикою, з яким обговорив проекти, які можна реалізувати між регіонами двох держав.

 
View full version