Компанія «Нібулон» оприлюднила заяву в зв’язку зі смертю Вадатурського: «Не стало значної частини кожного з нас»

Компанія «Нібулон» офіційно прокоментувала звістку про загибель власника і керівника підприємства Олексія Вадатурського та його дружини Раїси Вадатурської внаслідок ворожого обстрілу Миколаєва сьогодні, 31 липня.

Там зазначили, що зі смертю Олексія Вадатурського не стало значної частини семитисячного колективу компанії.

Однак, попри загибель керівника, компанія продовжить працювати в «робочому режимі».

«Як і належить справжньому Герою та патріоту України, Олексій Вадатурський увесь час залишався у рідному Миколаєві та допомагав місту під час війни. Він завжди вірив в Україну і спрямовував власні зусилля на її розвиток та процвітання. Своїм прикладом він не раз доводив, що будь-яка ідея, яка має значення для суспільства і для України, якщо за неї боротися, – буде реалізована. Тож сьогодні для кожного українця в боротьбі за наше вільне і мирне європейське майбутнє є пророчим головний девіз родини Вадатурських – #нездавайся.

Олексій Опанасович надихав своєю щирістю, завзяттям, безпрецедентним ставленням до власної справи та невичерпною жагою до життя, що надихало тисячі колег, партнерів, підприємців і молоде покоління.

Увесь семитисячний колектив компанії «НІБУЛОН» та вся Україна зазнали непоправної втрати. У цей скорботний день не стало значної частини кожного з нас.

Від імені Учасника та Дирекції ТОВ СП «НІБУЛОН» повідомляємо, що господарська діяльність товариства продовжується в робочому режимі», — йдеться у заяві.

Нагадаємо, радник Офісу президента України Михайло Подоляк вважає, що власника компанії «Нібулон», Героя України Олексія Вадатурського було вбито навмисно. Він впевнений удар по будинку було наведено та скориговано.

View full version