«Місто-Герой Миколаїв стає другим Маріуполем», — Замазєєва заявила, що по місту росіяни вночі випустили 40 ракет

Голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва заявила, що цієї ночі близько росіяни випустили по обласному центру 40 снарядів.

Про це вона повідомила у Telegram.

—  Близько 40 ракет сьогодні вночі прилетіло по Миколаєву. Це один з наймасштабніших обстрілів міста з початку повномасштабного вторгнення. Повторюсь – місто цілеспрямовано вбивають. Але ніякі ракети та снаряди не зможуть зламати дух наших людей! Місто поранене і щоденно ці поранення стають все важчими, — написала Ганна Замазєєва.

Ганна Замазєєва закликала не замовчувати ситуацію у місті, оскільки російська армія перетворює місто на «другий Маріуполь».

— Моє місто – місто-Герой Миколаїв стає другим Маріуполем! — наголосила Ганна Замазєєва.

Як повідомлялося, в ніч на 31 липня під час наймасованішого обстрілу Миколава російські війська одночасно застосовували системи залпового вогню «Смерч» та протиповітряні ракети С-300.

Сьогодні стало відомо, що у будинок Олексія Вадатурського потрапила російська ракета С-300. Герой України, власник аграрної компанії «Нібулон» загинув разом з дружиною.

Радник Офісу президента України Михайло Подоляк вважає, що власника компанії «Нібулон», Героя України Олексія Вадатурського було вбито навмисно. Він впевнений удар по будинку було наведено та скориговано.

View full version