У Миколаївській області через обстріли знову горіли поля з врожаєм

Російські війська продовжують обстрілювати населені пункти Миколаївщини. Минулої добі від ворожих обстрілів знову горіли поля з урожаєм.

Про це повідомили у Миколаївській ОВА.

Вчора, 31 липня, росіяни обстріляли околиці села Новомиколаївка Первомайської громади. У результаті чого горіли поля полів зернових та лісосмуги. Інформація про пошкодження та жертв не надходила.

Також вчора, внаслідок ворожих обстрілів за межами села Галицинове Галицинівської громади відбулися масові пожежі на відкритих територіях. Постраждалих немає.

Крім того росіяни обстріляли і околиці села Новоолександрівка Інгульської громади. Горіла суха трава, постраждалих та пошкоджень немає.

Також тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Вчора, 31 липня, орієнтовно о 15:20 були обстріли територій поблизу села Лепетиха, села Кавказ, села Веселе, Червоний Яр, Калуга та села Маломихайлівське. У результаті обстрілів було знеструмлено населені пункти Лепетиського старостинського округу. Наразі електропостачання відновлено.

Нагадаємо, що близько 1 години ночі 1 серпня російські війська обстріляли Миколаїв. Влучили у два медичних заклади.

View full version