Миколаївська Лікарня швидкої медичної допомоги деякий час не прийматиме пацієнтів, — Сєнкевич

Через сьогоднішній ворожий обстріл Миколаївська Лікарня швидкої медичної допомоги деякий час не зможе приймати пацієнтів.

Там необхідно розібрати завали зруйнованого травмпункту і прибрати з уцілілої частини небезпечні конструкції, демонтувати рами пошкоджених вікон та вивезти все сміття, повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич.

— У лікарні зруйнована також частина основного корпусу. Там теж необхідно все привести до ладу. У тих відділеннях, які уціліли, приберемо всі уламки, заб’ємо вікна і перевіримо обладнання. Зробимо усе можливе, щоб якомога швидше лікарня відновила свою роботу і продовжила рятувати життя миколаївців! — зазначив Олександр Сєнкевич.

Олександр Сєнкевич додав, що пацієнти зможуть отримати медичну допомогу в інших лікувальних закладах міста.

— Хочу ще раз наголосити: це звичайна лікарня, яка щодня приймала жителів міста, у тому числі й постраждалих від російських обстрілів. Тому сьогоднішня атака на цей медичний заклад — ніщо інше, як цинічний тероризм російських військ. Сил і витримки колективу лікарні! Я знаю, вас так просто не зламати! — заявив Олександр Сєнкевич.

Нагадаємо, в ніч на 1 серпня російські війська нанесли удари по лікарні в Миколаєві. В результаті атаки значних руйнувань зазнав корпус, де знаходиться травмпункт, будівництво якого закінчилося кілька років тому.

View full version