На Херсонщині знищили командний пункт російських десантників

Авіація ЗСУ нанесла 7 наших ударів, влучивши в 5 осередків живої сили, озброєння та техніки росіян в Баштанському, Бериславському та Херсонському районах та по 2 опорних пунктах в понад 40 км від Херсону.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

В Бериславському районі Херсонщини ворог також намагався проводити повітряну розвідку за допомогою БпЛА. Черговий «Орлан-10» був влучно заземлений зенітно-ракетним підрозділом вщент.

За результатами роботи протягом бойового дня, в тому числі і ракетно-артилерійських підрозділів, підтверджено втрати ворога в кількості 35 окупантів, 6 одиниць броньованої та автомобільної техніки, серед яких 1 танк Т-72 і 1 командно-штабна машина.

Знищено ще один склад боєприпасів в Новоалексіївці та командно-спостережний пункт батальйонної тактичної групи 217-го парашутно-десантного полку ворога в районі села Максима Горького.

Нагадаємо, протягом минулої доби війська РФ намагалися відновити наступ на напрямку Донецьк-Піски, бойові дії тривають. Війська противника також атакували на напрямках мінеральне – Авдіївка та Спартак – Авдіївка. В результаті боїв зазнали втрат і відійшли.

View full version