Кім: Генерал Марченко не даватиме коментарів щодо ситуації на південному фронті «до певних результатів»

Генерал-майор Дмитро Марченко тимчасово не даватиме коментарів з приводу ситуації на південному фронті України.

Про це повідомив очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

— Генерал Марченко на місці, в місті-герої Миколаїв. Працює, роботи вистачає всім, чим займається, сказати не можу, та й не треба, бо це шкодить. Й в цілому, в інформаційному полі коментарів не буде найближчим часом до певних результатів, потім вийдемо на зв'язок, – каже Віталій Кім.

Нагадаємо, що Дмитро Марченко командував обороною Миколаєва до початку квітня, після чого його перевели. Голова обласної військової адміністрації Віталій Кім тоді заявив, що генерал Дмитро Марченко виконав на «п'ять із плюсом» завдання з оборони Миколаєва, а потім був переведений для виконання інших важливих завдань.

На початку березня начальник Департаменту патрульної поліції Києва Євген Жуков похвалив генерал-майора Дмитра Марченка. Він зазначив, що координація та взаємодія всіх військових, Нацгвардії та спецназу завдяки Дмитру Марченку на найвищому рівні, і саме тому «рашистські окупанти не можуть пробитися», а «десант окупантів системно утилізується». Пізніше стало відомо, що Маченко знову повертається до міста.

View full version