В окупованих Мелітополі та Маріуполі пролунали потужні вибухи

У кількох тимчасово окупованих росіянами містах на півдні України вдень у суботу, 13 серпня, пролунали вибухи.

Зокрема законний мер Мелітополя (Запорізька область) Іван Федоров повідомив про вибухи у південно-східній частині міста.

— Сьомий день поспіль наші сили спротиву не дають рашистам ні секунди спокою. Зафіксовано гучний вибух у північно-східній частині Мелітополя. Чули жителі всіх навколишніх районів і навіть населених пунктів поблизу міста. Чекаємо на хороші новини про чергові втрати р*сні, — написав Іван Федоров.

Окрім того, повідомляється про вибухи у Маріуполі (Донецька область).

— Маріуполь. 15:40 вибух, який чуло все місто. Всі райони. Подробиці - згодом. І так. Не без нас, — написав радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, натякнувши на причетність до вибуху українських сил.

Також деякі українські телеграм-канали повідомили й про серію вибухів у Херсонській області, зокрема у Новотроїцькому, Нижніх Сірогозах, Великій Благовіщенці, Чаплинці, Чкалові та Новій Каховці. Деякі з цих населених пунктів розташовуються у понад 100 км від лінії фронту.

Офіційно інформація про вибухи на Херсонщині наразі не підтверджена.

Нагадаємо, українські військові вкотре вдарили по мосту Каховської ГЕС, який є однією з переправ через Дніпро у Херсонській області. За даними військових, використати його за призначенням вже не вдасться.

View full version