Волонтери збирають ₴1,5 млн на бойові дрони для ЗСУ — з їх допомогою захисники звільнятимуть Херсон

Українські волонтери збирають 1,5 мільйони гривень на шість бойових дронів, які необхідні захисникам для успішної роботи на півдні та звільнення Херсону.

Про це повідомив журналіст Андрій Лохматов на своїй сторінці у Facebook.

Щоб зібрати таку велику кількість коштів волонтери вирішили запустити так звану «волонтерську піраміду», щоб швидко закривати потреби військових на фронті.

Зокрема, перші 27 людей, які побачать текст збору і захочуть приєднатись до піраміди, повинні зробити донат у сумі 50 гривень за реквізитами, після чого скопіювати цей текст і опублікувати його в себе.

— В кожного з цих 27 людей знаходяться ще по 10 друзів, які донатять 50 гривень і далі також публікують пост в себе. І так далі. Таким чином кожен з нас стає учасником збору грошей для ЗСУ і може внести свій активний внесок у перемогу, – зазначає Андрій Лохматов.

Збір відбуватиметься на одну картку Monobank, аби всі учасники піраміди могли бачити, яка сума наразі зібрана.

Після закінчення збору всі гроші офіційно будуть перераховані Миколаївському фонду People’s Project, який докладе до суми вже зібрані 300 тисяч гривень, зробить закупку дронів і оперативно передасть їх військовим. Детальніше про фонд і збір за посиланням.

Що треба зробити?

1. Задонатити 50 гривень сюди або за реквізитами Monobank: 5375411200583172

2. Скопіювати цей пост повністю разом з картинкою та опублікувати в себе на сторінці для подальшого пошуку ще 10 учасників збору. Важливо – не зробити репост, а запостити цей пост на своїй сторінці разом з картинкою.

3. Написати в коментарях під цим постом «Приєднуюсь!».

4. Чекати на звіт та подяки від наших військових за дуже необхідні на фронті бойові дрони!

View full version