У Миколаєві через аварію на водозаборі відключають воду: ремонтуватимуть не один день

У Миколаєві через аварію на водозаборі з Дніпро-Бузького лиману припиняється водопостачання.

Про це повідомили у «Миколаївводоканалі».

Зазначається, що через аварію в місто подаватися вода взагалі не буде. Поки невідомо скільки часу знадобиться для проведення ремонтних робіт.

В той же час на підприємстві запевнили, що аварія сталася не в результаті бойових дій.

— Зараз з цим питанням визначаються фахівці МКП «Миколаївводоканал». Скоріш за все, на ремонт знадобиться не один день. Запевняємо, що аварія сталася не в результаті бойових дій, а тому зробимо все можливе, щоб якомога швидше відновити водопостачання, — наголосили на підприємстві

Нагадаємо, що 26 серпня у «Миколаївводоканалі» запевяли, що містянам не варто панікувати через слабкий тиск води ввечері та пояснили причини.

Також повідомлялося, що солона вода з річки Південний Буг, якою зараз вимушені користуватися мешканці Миколаєва, руйнує магістральні та будинкові водопровідні мережі. Наразі найшвидшим способом налагодження нормального водопостачання залишається — деокупація Херсону.

У травні міська влада Миколаєва повідомлла, що розглядає можливість відновлення роботи шахтних колодязів, які б дозволили збільшити обсяги чистої води в міській системі.

Раніше голова Миколаївської ОВ Віталій Кім заявляв, що миколаївці забезпечені навіть більшою кількістю питної води, ніж фактично споживають.

View full version