У Вознесенській громаді встановлять додаткові точки оповіщення про загрози

Фото для ілюстрації

У селах Вознесенської громади на Миколаївщині з’являться системи оповіщення про загрози повітряних ударів. Також додаткові точки встановлять у самому Вознесенську.

Про це кореспондентам «Суспільного» розповів мер міста Євген Величко.

Він додав, що настрої населення вже більш спокійні.

— Й це трошки насторожує. Ми постійно кажемо, що потрібно працювати щодо того, щоб будувати свої укриття, домоволодіння, тому що все це залежить безпосередньо від кожного з нас, безпека кожного з нас. Ми підписали договір про додаткові оповіщення. Вознесенська громада — це два села й один віддалений мікрорайон «Пряме», в яких немає оповіщення, — відзначив мер.

Євген Величко додав, що влада громади, закупили сім додаткових точок оповіщення, що будуть в селі Ракове, Новогригорівка, мікрорайоні «Пряме», чотири точки будуть додатково по місту.

Нагадаємо, 2-3 березня у Вознесенську Миколаївської області Збройні сили України та територіальна оборона відбилися від російських загарбників, які зайшли на територію міста.

«НикВести» побували на місці битви з окупантами та дізналися про подробиці ведення бою у мера Вознесенська Євгена Величка та депутата Миколаївської обласної ради Владислава Невеселого.

View full version