На Миколаївщині через обстріли горіли приватні будинки та газопровід

За чергову добу в Миколаївській області виникло дві пожежі спричинені ворожими обстрілами. Постраждали житлові будинки в Миколаївському та Баштанському районах.

Про це повідомили в ДСНС України в Миколаївській області.

Вранці 22 вересня, через потрапляння боєприпасів та їх уламків виникла пожежа житлового будинку в селі Українка Миколаївського району. Вогнеборцями Галицинівського загону місцевої пожежної охорони пожежу площею 30 квадратних метрів ліквідовано. Постраждалих та травмованих немає.

Ввечері в селі Висунськ Баштанського району внаслідок обстрілу сталось часткове руйнування двох будівель та пошкодження газового трубопроводу з подальшим займанням, яке було ліквідовано працівниками ПАТ «Миколаївгаз». Відділення 9 державної пожежно-рятувальної частини 3 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Миколаївській області залучалось для забезпечення пожежної безпеки та обстеження пошкоджених будівель.

Нагадаємо, що нашою авіацією нанесено 13 ударів по ворогу, силами протиповітряної оборони в Миколаївському та Баштанському районах збито 5 дронів-камікадзе, скерованих ворогом по наших позиціях.

View full version