Активну молодь Миколаївщини запрошують стати частиною програми «МикоМрія»

Українська академія лідерства разом з Українсько-данським молодіжним домом ініціювали програму «МикоМрія» — програму про і для мрійників та мрійниць, які прагнуть розвивати Миколаїв та реалізовувати інклюзивні ініціативи.

Про це «НикВести» розповіли організатори проекту.

Учасники програми зможуть протягом трьох місяців отримувати знання і досвід з особистісного розвитку, проєктного менеджменту, командотворення і лідерства.

— Головна мета — дати тобі фундаментальні знання і допомогти згенерувати ідеї інклюзивних проєктів для Миколаєва. Кращі з них зможуть отримати підтримку у реалізації на базі молодіжного простору міста. Віримо, що серед цих ініціатив обов'язково буде твоя і команди (її ти знайдеш на програмі), — зазначили організатори.

Можливості для учасників:

  • Придумати, удосконалити та навіть впровадити проєкт у Миколаєві
  • Здобути знання і досвід з особистісного розвитку, проєктного менеджменту і роботи у команді
  • Почути й запитати все-все у відомих експертів й експерток зі сфер освіти, культури і молодіжного активізму
  • Дізнатися більше про європейські практики під час експедиції в Данію.

Щоб стати частиною програми необхідно заповнити онлайн-форму. Дедлайн для заявки: 20 жовтня 23:59.

Заняття будуть проводитися в онлайн та офлайн форматах.

Усі витрати, пов’язані з участю організатори беруть на себе.

— «МикоМрії» дбайливо створюють Українсько-данський молодіжний дім та Українська академія лідерства. І ми з турботою нагадуємо: міста, області й навіть країни мають межі, а мрії та можливості — ні. Тож чекаємо на твій перший крок, — наголосили організатори.

Нагадаємо, у Миколаєві запрацював чат-бот Mykolaiv Help, який допомагає мешканцям та гостям міста знайти корисну інформацію щодо гуманітарної допомоги, усунути аварійну ситуацію чи вирішити іншу проблему. Щоб надіслати звернення достатньо зайти зі смартфону у Telegram або Viber та відповісти на прості питання.

View full version