ЗСУ знищили ще три склади росіян на Херсонщині

Ракетно-артилерійськими підрозділами виконано 147 вогневих завдань, а авіацією відпрацьовано два результативних вильоти.

Уражено райони зосередження сил та засобів противника в кількох населених пунктах, повідомляє Оперативне командування «Південь».

Орієнтовні втрати противника протягом бойового дня: 14 окупантів, 3 одиниці авто-бронетехніки, пункт управління БпЛА, а також 3 склади з боєприпасами в Бериславському і Херсонському районах. Решта результатів ураження дорозвідується.

Також в ОК «Південь» підтвердили ураження противника за попередні дні в Каховці, де внаслідок удару по будівлі базування підрозділу окупантів з 200 загарбників, завдано суттєвих втрат.

Наслідки ворог ретельно приховує, в місті посилено адміністративно-поліцейський режим та тиск на місцеве населення.

Раніше повідомлялося, що авіація Сил оборони завдала по ворогу 18 ударів. Під ураження потрапили 17 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також позиція засобів протиповітряної оборони окупантів.

До цього українські військові збили два гелікоптери Ка-52 «Алігатор» та один БПЛА «Мерлін». Також ЗСУ вразили район зосередження російських окупаційних військ у Херсонській області.

View full version