Директор ДЖКХ більше не буде віцемером Миколаєва — посаду знову розділили

В Миколаєві знову розділили посаду заступника міського голови та директора департаменту житлово-комунального господарства.

Сергій Коренєв, який раніше був відсторонений від посади очільника ДЖКХ, залишається віцемером. 

Відповідне рішення ухвалили депутати Миколаївської міської ради на засіданні сесії у вівторок, 22 листопада, передають «НикВести»

Нагадаємо, що всерпні 2021 року детективи НАБУ затримали підозрюваних у розкраданні 26 мільйонів гривень – директора Департаменту житлово-комунального господарства Сергія Коренєва, його заступника Олександра Брижатого та директора підрядної фірми «ПІК-БУД» Марину Лозовенко. Вищий антикорупційний суд обрав усім трьом запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб з правом внесення застави, проте призначив кожному його різну суму. Зокрема, Сергію Кореневу суд визначив заставу 3 мільйони 518 тисяч гривень, Олександру Брижатому — 953 тисячі гривень та Марині Лозовенко — 1 мільйон 400 тисяч гривень.

В серпні 2021 року Миколаївський міський голова Олександр Сенкевич усунув Сергія Коренєва та Олександра Брижатого від виконання обов'язків. Тепер заступник мера Сергій Коренєв займається сферою капітального будівництва в місті.

Восени минулого року на сесію було винесено питання щодо звільнення Сергія Коренєва з посади заступника Миколаївського міського голови, але за це проголосували лише три депутати.

View full version