На Миколаївщині за час війни пошкоджено більше 8,5 тисяч житлових будинків

На Миколаївщині за минулу добу пошкоджено 45 цивільних об’єктів. Загалом їх вже більше 13,7 тисяч

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА.

Станом на 29 листопада з початку російського вторгнення на Миколаївщині пошкоджено частково або повністю 13 тисяч 741 цивільний об’єкт. З них: об’єкти житлового фонду – 8861; медичні заклади – 92; навчальні заклади – 388; заклади культури – 184; об’єкти промислових підприємств – 189; об’єкти життєзабезпечення: газо – 1014, електро – 825, водо – 30, теплопостачання – 96; інші не військові об’єкти – 2062.

Наразі в області тривають роботи з відновлення газо- та електропостачання у населених пунктах, які постраждали внаслідок війни. Натепер без газопостачання всього 6368 споживачів.

На цей час припинено електропостачання, водопостачання, водовідведення у 87 населених пунктах (у чотирьох – частково) Баштанського та Миколаївського районів.

За чергову добу для ліквідації наслідків російсько-фашистської агресії підрозділи ГУ ДСНС залучались 10 разів для ідентифікації та вилучення вибухонебезпечних предметів, вилучено 24 ВНП.

 Раніше повідомлялося, що російські окупанти готуються завдати нових ракетних ударів по Україні найближчим часом. Однак такі дії агресора спрямовані тільки на продовження останніх темпів обстрілів, а не на їхню екскалацію

View full version