ЖЕК вимагає від мешканців багатоповерхівки Миколаєва сплатити за ремонт мережі, яка потребує заміни через «солону» воду

ЖЕК «Ліски-М» вимагає від мешканців миколаївської багатоповерхівки за адресою Крилова, 8 сплатити за ремонт мережі, яка потребує заміни через «солону» воду.

Як повідомили редакції «НикВести» жителі багатоповерхівки, вони вже декілька днів без водопостачання. 

За їх словами, ЖЕК припинив подачу води до квартир мешканців через поганий стан мережі і обіцяє відновити водопостачання після сплати 10 тисяч 100 гривень. Ці кошти планують витратити на заміну пошкодженої «солоною» водою мережі.

Мешканці багатоповерхівки обурюються таким вимогам ЖЕКу, оскільки щомісяця сплачують кошти на утримання дому. 

— За що я плачу кожного місяця 250 гривень, без боргів? Щоб ще здавати зі своєї пенсії на труби? Де наші гроші і куди вони йдуть?, – каже жителька багатоповерхівки Ольга.

— Дуже сумно, але якщо іншого варіанту немає, то треба буде сплатити. Неможливо ж без води весь час сидіти. У нашому під'їзді всього 7 квартир живуть, – додає інша жителька Ольга.

Варто зазначити, що багатоповерхівка за адресою Крилова, 8 була однією з тих, які постраждали від російських обстрілів. Зокрема, російська ракета суттєво пошкодила багатоповерхівку у червні 2022 року. 

Раніше повідомлялось, що мешканці багатоквартирного будинку за адресою Крилова, 6 у Миколаєві, який залишився без даху під час ракетного удару 17 червня, змушені скидатися грошима на її ремонт. Однак пізніше комунальники відремонтували покрівлю житлового будинку.

View full version