Вибито всі вікна та двері, впала стеля: росіяни зруйнували будівлю прокуратури в Очакові

За час повномасштабного вторгнення від російських обстрілів найбільше постраждав Очаківський відділ Миколаївської окружної прокуратури. У будівлі вибиті віконні блоки та пошкоджено дах.

Про це у середу, 15 лютого, в ході брифінгу розповів керівник Миколаївської обласної прокуратури Дмитро Казак, пишуть «НикВести».

Зазначається, що з будівлі Снігурівського відділу Баштанської окружної прокуратури викрали оргтехніку та відеокамери. Сама будівля не постраждала.

Також Дмитро Казак уточнив, що внаслідок російської агресії постраждали 3 співробітники прокуратури.

— Найбільшої шкоди на теперішній час завдано Очаківському відділу Миколаївської окружної прокуратури, де після січневих обстрілів пошкоджень зазнав дах будівлі, вибуховою хвилею вибито всі віконні блоки та двері, в деяких кабінетах впала стеля. Уламками ракети пошкоджено трубу постачання природнього газу до котельні відділу. Інші будівлі прокуратур області зазнавали лише невеликі ушкодження дахів уламками від ракет, які одразу ж усувались, —  розповів він.

Нагадаємо, що у Снігурівці окупанти влаштовували катівню у відділку поліції.

Раніше повідомлялося, що колишній очільник Миколаївської окружної прокуратури Генадій Герман, звинувачуваний у держзраді, передавав дані російському пропагандиському блогеру Юрію Подоляку та одному з лідерів «ДНР», польовому командиру незаконного збройного формування «ополчення Донбасу» Ігорю Бєзлєру.

View full version