Опитування: 65% українців готові переобрати Зеленського на другий термін

Рівень довіри громадян України до Президента Володимира Зеленського за час повномасштабного вторгнення зріс з 36 до 90%.

Про це соціологічна група «Рейтинг» пише у своєму дослідженні.

Війна сприяла підвищенню громадян до державних інституцій, однак, за даними дослідження, роботою Верховної ради більшість українців не задоволені.

—  І якщо більшість (65%) хотіли аби Зеленського переобрали на наступний термін, то роботою Верховної Ради більше не задоволені (54%), ніж задоволені (37%). І якщо б найближчого часу відбувалися вибори, то майже половина шукали б альтернативу серед нових партій, – йдеться в дослідженні.

Повідомляється, що в опитуванні взяли участь громадяни України віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих районів та територій, де на момент опитування відсутній український мобільний зв'язок. Опитування були здійснені методами на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Вибірка випадкова, репрезентативна за віком, статтю і типом поселення.

Нагадаємо, 7 лютого в Україні відбулася прем’єра документального фільму про культурний код жителів східних регіонів  під назвою «Культурний код України: Схід». У фільмі спробували дешифрувати український культурний код і визначити, які культурні особливості передаються із покоління в покоління, хто є їхніми носіями, зберігачами й наступниками.

View full version