В Миколаївській ОВА планують витратити ₴2,4 млн на утилізацію відпрацьованих ламп розжарювання

Управління екології та природних ресурсів Миколаївської обласної військової державної адміністрації оголосило торги щодо закупівлі послуги по збиранню та утилізації ламп розжарювання з очікуваною сумою 2,4 мільйона гривень.

Про це свідчить тендер, який опублікований на сайті «ProZorro».

Як відомо, Кабмін доручив місцевим органам влади вирішити питання зі збором, перевезенням та утилізацією відпрацьованих ламп розжарювання, які отримає «Укрпошта» у рамках експерименту з обміну ламп розжарювання на LED-лампи.

За умовами тендеру, виконавець повинен надати послуги зі збирання, перевезення та утилізації 1,6 мільйона ламп розжарювання в період з 3 квітня по 15 грудня поточного року.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 14 березня. Аукціон розпочнеться 15 березня.

В тендерній документації зазначається, що кошти на утилізацію ламп розжарювання виділяються з обласного бюджету.

Нагадаємо, з 30 січня українці можуть обміняти у відділеннях «Укрпошти» п‘ять ламп розжарювання на стільки ж енергоощадних LED-ламп. Для цього необхідно залишити заявку через застосунок «Дія» та, отримавши підтвердження про наявність ламп, завітати до Укрпошти. Якщо скористатися застосунком немає можливості, достатньо прийти у відділення «Укрпошти», пред’явити паспорт, ідентифікаційний код та обміняти лампи в порядку черги.

View full version