Волонтери Миколаєва отримають 100 стипендій на відновлення психічної стійкості та соціальної активності

В Миколаєві оголошено запуск Програми підтримки волонтерів Миколаївщині, де за волонтерську діяльність видадуть 100 стипендій.

Про це повідомили в Агенції розвитку Миколаєва.

Оформити заявку на стипендію можуть активісти, представники громадського сектору та волонтерських ініціатив в Миколаєві, які досягли 18 років та мають громадянство України.

Розмір стипендії становить 10 тисяч гривень. На ці кошти стипендіати зможуть придбати реча першої необхідності, винайняти приміщення для роботи або придбати необхідне обладнання.

Стипендії отримають 100 переможців, які пройдуть технічний відбір: для цього потрібно довести, що ви дійсно займаєтеся волонтерською діяльністю, і долучити відповідний документ на підтвердження цьому. 

Для участі у Програмі необхідно заповнити анкету та додати копії необхідних документів. До заявки треба додати копію паспорта громадянина України (1-4 сторінки та сторінки з реєстрацією), банківські реквізити, копію ІПН, документ, що підтверджує факт волонтерської діяльності стипендіата (довідку або лист-підтримки від ГО/БФ або ж інший документ, що підтверджуватиме волонтерську діяльність після 24 лютого 2022 року).

Заявки можна надсилати до 23:00 13 березня 2023 року.

Програму підтримки волонтерів Миколаєва та регіону реалізує Ресурсний центр громадських ініціатив у партнерстві з Агенцією розвитку Миколаєва.

Нагадаємо, в Миколаєві волонтери мали змогу пройти безкоштовні курси з безпеки та арттерапії. А також в Україні запустили платформу для волонтерів «Робота в тилу».

View full version