Netflix дозволить використовувати iPhone для управління іграми на телевізорі

Netflix працює над функцією, яка дозволить використовувати iPhone для управління іграми на телевізорі — тобто грати можна буде не тільки на телефоні.

Про це повідомляє The Verge.

Netflix нещодавно заявив, що хоче зробити свої ігри «відтворюваними на будь-якому пристрої Netflix, який у вас є» — і можливість використовувати свій iPhone, щоб грати в телевізійні ігри, може бути одним зі способів.

Компанія вперше запустила свій сервіс мобільних ігор наприкінці 2021 року. На початку цього року сервіс уже випустив 55 ігор, і ще 40 мають вийти до кінця року. У них можна грати тільки на пристроях iOS і Android — вони недоступні на телевізорах або ноутбуках.

Netflix також заявив, що робота над сервісом хмарних ігор «ведеться» — після того, як компанія вперше оголосила у 2022 році, що «серйозно вивчає» проєкт.

Нагадаємо, французький уряд заборонив встановлювати та користуватися мобільними додатками китайської соціальної мережі TikTok та американської відеоплатформи Netflix на своїх робочих телефонах близько 2,5 мільйонам державних службовців.

View full version