У Первомайську чоловік вимагав гроші у перехожого та порізав йому обличчя

У Первомайську співробітники Головного управління Національної поліції в Миколаївській області затримали чоловіка, який вимагав гроші у перехожого та порізав йому обличчя. Йому висунули підозру у вчиненні розбою.

Про це інформує Головне управління Національної поліції в Миколаївській області.

Поліція повідомляє, що 3 квітня біля салону краси на вулиці Одеській у Первомайську невідомий чоловік скоїв напад на 18-річного хлопця – зробив йому різану рану обличчя та втік.

Слідчі встановили, що потерпілий йшов вулицею, як до нього несподівано підбіг невідомий чоловік. Він застосував фізичне насилля та погрожував розбитою скляною пляшкою, вимагаючи у молодика гроші. Хлопець намагався відштовхнути від себе нападника, але той, продовжуючи наполегливо вимагати гроші, вдарив його по щоці склом. Потерпілий зміг вирватися від зловмисника та покликав на допомогу. Фігурант втік з місця події.

Поліція встановила, що підозрюваним є 29-річний місцевий мешканець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення корисливих злочинів.

Зазначається, що затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 187 Кримінального Кодексу України («Розбій, вчинений в умовах воєнного стану»). А також слідчі затримали чоловіка в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у 2022 році на Київщині затримали голову РВА, який вимагав гроші з волонтерів. Також СБУ затримала чиновника Одеської ОВА, який вимагав гроші з підприємців.

View full version